Дара Екимова страдала  от хранително разстройство, непосредствено след участието й

...
Дара Екимова страдала  от хранително разстройство, непосредствено след участието й
Коментари Харесай

След участието в „Като две капки вода“: Дарa Екимова със сериозни емоционални проблеми

Дара Екимова страдала  от хранително разстройство, директно след присъединяване й в „ Като две капки вода “ предходната година. Тя не могла да понесе омразата, която се изсипала върху нея. Това е било голямо тестване за нея самата.

„ Розовият балон се спука. Понякога губиш действителна визия за себе си, тъй като си прочел хикс мнения, които ти споделят, че имаш огромно чело или за какво е тромава, за какво е дебела, за какво не пее съвършено, за какво непрекъснато я набутват. Много ме заболя. И се усещах недостойна да пребивавам. Спрях да се храня, тъй като смятах, че не заслужавам да хапвам. Издържала съм повече от 24 часа. Всеки залък, който сложа в устата си беше...вина “, споделя тя.

Дори майка й  Ива Екимова не знаела за проблемите й. Певицата мислела за гибелта. Този неприятен интервал е изживян за благополучие. Вече приема рецензията умерено.

Сърцето на Дара е свободно в очакване на новата обич. Та споделя, че най-щурото нещо, което е правила е да одобри предложение за брак. По-късно смъква пръстена с думите, че  не е подготвена за това. За благополучие индивидът до нея приема отхвърли с схващане. Затова му е признателна, тъй като той познава нейните рани добре и знае, че той не е казусът.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР